Meteen naar de inhoud

Huis ontruimen met begrip!

Vakkundige ontruiming van woning en bedrijfspanden door heel Nederland. Wij nemen al uw zorgen uit handen bij ontruiming en leveren uw pand verkoop – of verhuurklaar op.

Huis ontruimen in Breda in ruil voor inboedel

Het ontruimen van een woning is niet iets wat men dagelijks doet, wij doen dit echter wel. Wij weten als geen ander dat het een erg emotionele gebeurtenis kan zijn en wij doen er dan ook alles aan om uw zorgen uit handen te nemen. Een ontruiming bestaat vaak uit het leeghalen van de inboedel, het afvoeren van het afval en het verhuur- of verkoopklaar opleveren van het pand. Wij begeleiden u van begin tot het einde in dit proces en kunnen zelfs voor u al het werk uit handen nemen. U heeft uiteraard uitgebreid de kans om te bepalen welk deel van de inboedel u zelf wilt bewaren. Nog bruikbare inboedel wordt in onze eigen Kringloop verkocht, of geschonken aan goede doelen. Ook wanneer wij tijdens de ontruiming kostbaarheden tegenkomen die wellicht over het hoofd zijn gezien, leggen wij deze uiteraard voor u apart. Alles gebeurt in overleg en wij werken met duidelijke afspraken die we ten alle tijden nakomen.

● Verhuizen van de te bewaren inboedel

● Gratis afvoeren van verkoopbare inboedel

● Afval gesorteerd en milieubewust afvoeren

● Uitvoeren van herstelwerkzaamheden aan de woning

● Vloerbedekking verwijderen en afvoeren

● Schilderwerk, sloopwerk, tuin leeghalen of opfrissen en andere werkzaamheden om de woning op te leveren

Woning ontruimen na overlijden

Nabestaanden zijn vaak belast met taken zoals het regelen van de begrafenis, de bijkomende administratie, de erfenis en natuurlijk het op en ontruimen en opleveren van de woning. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een goed inzicht in de praktische zaken tijdens zo’n vervelende situatie en wij zullen er dan ook alles aan doen om u zo snel en zo goed mogelijk van dienst te zijn. Seniorenwoningen moeten vaak binnen een zeer korte termijn worden opgeleverd. Wij zijn in staat om binnen dit tijdsbestek de woning weer bezemschoon op te leveren.

Wietkwekerij opgerold? Wij komen ontruimen!

U hoort er vast wel eens over op het nieuws of in de buurt; er is een wietkwekerij opgerold. De politie verzorgt alleen de afvoer van de drugs en gevaarlijke stoffen, waarna er vaak een enorme bende achterblijft voor de eigenaar van het pand. Er moet vaak een grote hoeveelheid potgrond waar de planten in hebben gestaan worden afgevoerd. Daarnaast moeten de kweekinstallaties verwijderd worden en moeten er herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd aan het pand. Wij hebben dit vaker gedaan en zorgen ervoor dat het pand binnen korte tijd weer verhuur / verkoopklaar wordt opgeleverd.

Gevolgen faillissement

Door een faillissement, reorganisatie of verhuizing komt het regelmatig voor dat wij worden ingeschakeld om een bedrijfspand te ontruimen. Het afvoeren van overbodige inboedel, afvoeren van afval en het opleveren van het pand zijn vaak geen taken die men aan eigen personeel wilt overlaten. Wij nemen dit werk uit handen en zorgen ervoor dat klanten en personeel zo min mogelijk overlast zullen ervaren tijdens de ontruiming werkzaamheden. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Ontruimen met spoed?

Wij worden regelmatig gevraagd om op zeer korte termijn een woning te ontruimen en op te leveren. Verzorgingstehuizen hanteren vaak een strikte opleveringsdatum (soms is dit slechts één week), waardoor er dus snel gehandeld dient te worden. Veronthuizen.nl is het gewend om snel te schakelen en wij nemen dan ook in deze situatie de zorgen uit handen. Voor spoed ontruimingen kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen.