Meteen naar de inhoud

Vakkundige en betaalbare oplevering van nieuwbouw, huurwoning en bedrijfspand

Voordat een woning of bedrijfspand weer kan worden verhuurd dienen er vaak nog enkele werkzaamheden te worden uitgevoerd. Het is vaak per situatie afhankelijk wat hier de eisen voor zijn. Veronthuizen.nl levert meer dan alleen sjouwwerk. Wij verwijderen de vloerbedekking, het behang, schuurtjes of (niet-dragende) muren. Het opfrissen of leeghalen van de tuin, of het schilderen van de wanden. De mogelijkheden zijn eindeloos; wij zorgen ervoor dat het pand op de juiste manier wordt opgeleverd.

Vloeren verwijderen aan ons over laten!

Bij het opleveren van een woning of bedrijfspand komt het zeer regelmatig voor dat de vloer casco moet worden opgeleverd. Dat wil zeggen; elke vorm van vloerbedekking moet worden verwijderd tot er een kale betonvloer overblijft. Veronthuizen.nl verzorgd de verwijdering van iedere soort vloerbedekking vakkundig. Per situatie kan het erg verschillend zijn hoe de vloer exact is aangebracht. In woningen zie je vaak dat laminaat, tapijt, linoleum of marmoleum “zwevend” ligt. Dit hebben wij dan ook vrij snel verwijderd. In grotere, kantoorpanden zie je vaak echter dat de vloer volledig verlijmd ligt. Bij dergelijke situaties zetten wij dan ook professionele, machinale tapijtstrippers aan het werk. Voor het verwijderen van plavuizen, tegels en cementdekvloeren maken wij gebruik van breekhamers. Neem gerust contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden.

Tuin leeghalen of netjes maken

Bij het opleveren van de woning, hoort uiteraard ook het netjes achterlaten van de tuin bij. Wij kunnen indien gewenst de tuin van het nodige onderhoud voorzien, of zelfs helemaal kaal opleveren. Veronthuizen.nl levert het totaalpakket bij de oplevering van een woning of bedrijfspand en zorgt er dus ook voor dat de tuin netjes wordt opgeleverd. Gras maaien, snoeiwerkzaamheden, tegels schoonspuiten, maar ook het verwijderen van schuurtjes, bomen, gras en beplanting. Wij beschikken over professionele apparatuur waarmee we ook uw tuin op orde kunnen maken. In samenwerking met onze professionele partners, gespecialiseerd in tuinaanleg kunnen wij zelfs een nieuwe tuin voor u realiseren.

Schilderwerk

Veronthuizen.nl verzorgt het complete plaatje wat betreft de overgang van een oude naar een nieuwe woning. Hier hoort natuurlijk ook het schilderwerk aan de oude, of aan de nieuwe woning bij. In samenwerking met onze partners gespecialiseerd in schilderwerk, kunnen wij dit voor u realiseren. Vakkundig schilderwerk kan significant bijdragen aan de uitstraling van uw woning, wat uiteraard ook ten goede zal komen aan bijvoorbeeld de verkoopwaarde van uw woning. Wij realiseren al uw schilder en texwerk binnen- en buitenshuis en maken uitsluitend gebruik van materialen van hoogwaardige kwaliteit. U hoeft dus niet langer te zoeken naar een partij die het schilderwerk voor u verzorgt, deze zorgen nemen wij voor u uit handen. Uiteraard voor een betaalbare prijs.

Herstelwerkzaamheden

Herstelwerkzaamheden zijn vaak nodig wanneer de woning of het bedrijfspand conform richtlijnen die door de makelaar zijn opgesteld moet worden opgeleverd. Het vullen van boorgaten, verwijderen van vitrages en gordijnrails, het plaatsen van kroonsteentjes, het verwijderen van het behang en andere werkzaamheden zijn vaak nodig om de woning weer in originele staat te brengen. Vaak geeft de makelaar een lijst met eisen waaraan de oplevering moet voldoen. Deze lijst kunt u dan aan ons overhandigen, welke wij dan puntsgewijs af zullen werken.

Kleine sloopwerk

Bij het casco opleveren van woningen komt het ook regelmatig voor dat er sloopwerkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Denk hierbij aan het slopen van een keuken, badkamer, maar ook het verwijderen van systeemwanden of systeemplafonds bij bedrijfspanden. Veronthuizen.nl beschikt over de kennis en ervaring om ook bij deze klussen de zorgen uit handen te nemen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.