Verhuizen naar of in gemeente Breda

Betaalbaar verhuizen binnen en buiten Breda & Noord-Brabant

Betaalbaar verhuisbedrijf in Breda en Noord-Brabant

Veronthuizen.nl biedt een complete verhuisservice, uitgevoerd door betrouwbare en vakkundige mannen. Wij verzorgen dagelijks verhuizingen voor particulieren, bedrijven en senioren. Ook spoedverhuizingen en internationale verhuizingen (binnen Europa) komen regelmatig voor. Onze teams beschikken over professionele verhuiswagens, verhuismaterialen en indien nodig ook een verhuislift. Iedere verhuizing is weer anders en vereist een unieke aanpak, welke wij op maat afstemmen. Ook stemmen wij hierbij af op uw budget. Samen met u zorgen wij ervoor dat de verhuizing zo vlot en efficiënt mogelijk wordt uitgevoerd. Klanttevredenheid staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Wij doen ons uiterste best voor, tijdens en na een verhuizing om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

● Gratis verhuisadvies

● Aanleveren van dozen en inpakmaterialen

● Volledige in-en uitpakservice

● Verhuizen met spoed

● Tijdelijke opslag van uw inboedel

● Demontage & montage van meubels

● Uw inboedel veilig verhuisd

● Ophangen van lampen, schilderijen etc.

● Woning naar wens inrichten

● Oude woning verhuur / verkoop klaar opleveren

WAT GAAT MIJN VERHUIZING KOSTEN? VRAAG DIRECT EEN OFFERT AAN.

Handige Klusjesmannen in Breda

Bij een verhuizing hoort ook het demonteren & monteren van meubels, het ophangen van schilderijen & vitrages, het overzetten van tv en geluidsinstallaties en andere kleine klusjes. Ook dit behoort tot het complete dienstenpakket van Veronthuizen.nl. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Verhuisbedrijf ook voor zakelijke klanten

Naast particuliere verhuizingen, verzorgen wij ook complete bedrijfsverhuizingen. Het verhuizen van bedrijfspanden, kantoren en loodsen vereist een efficiënte en gestroomlijnde planning om de klanten en medewerkers zo min mogelijk tot last te zijn. Wij zijn hier ervaren in en weten waar we hierbij op moeten letten. Veronthuizen.nl heeft dan inmiddels ook al vele zakelijke klanten mogen helpen bij hun verhuizing.

Senioren verhuizen

Senioren moeten helaas (vaak noodgedwongen) verhuizen naar een verzorgingstehuis. In de meeste gevallen betreft dit dan een verhuizing van een grotere naar een kleinere woning. Het kan erg lastig zijn om dit gehele proces zelf te organiseren, zeker als u al op leeftijd bent. Veronthuizen.nl kan u hiermee helpen door alle zorgen uit handen te nemen. Zo kunnen wij uw spullen netjes inpakken, leveren wij de oude woning conform de eisen op en kunnen wij zelfs uw nieuwe woning opfrissen met een schilderbeurt. Wij regelen het op de manier zoals u dit graag wilt. Door onze deskundigheid en klantgerichtheid kunnen wij ervoor zorgen dat u dit proces met een prettig gevoel kunt doorstaan.

Spoed bij een verhuizing?

Regelmatig worden wij gevraagd of wij met spoed kunnen verhuizen. Door uiteenlopende redenen kan het zijn dat de inboedel bijvoorbeeld binnen 24 uur moet worden verhuisd. Veronthuizen.nl is het gewend om op korte termijn te schakelen. Wanneer er nog geen juiste plek is gevonden voor de inboedel, kan deze dan ook bij ons worden opgeslagen tot er bijvoorbeeld een nieuwe woning is gevonden. Bij spoed verhuizingen raden wij het aan om telefonisch contact met ons op te nemen, zodat we u snel te woord kunnen staan.