Werkwijze van Veronthuizen.n

Een goede voorbereiding is essentieel om een verhuizing of ontruiming vlot en soepel te laten verlopen. Wij helpen u daarmee!

Voor de opdracht

● Nadat u contact met ons heeft opgenomen, streven wij ernaar om binnen 48 uur de mogelijkheden en een prijsopgave te overleggen. Bij spoedopdrachten kunt u ons het beste even bellen om de mogelijkheden te bespreken.

● In de meeste gevallen zullen wij op afspraak de opdracht komen bezichtigen, waarbij we een inventarisatie maken van de werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden. Soms volstaat het om op basis van foto’s en een omschrijving een prijsopgave te maken.

● Op basis van deze inventarisatie maken wij een definitieve offerte, welke uiteraard vrijblijvend is.

● Indien u akkoord gaat met de offerte plannen we gezamenlijk een afspraak in voor de uit te voeren opdracht(en).

● Wanneer de datum bekend is, helpen wij u indien gewenst met advies om uw verhuizing, ontruiming of oplevering zo goed mogelijk voor te bereiden.

Tijdens de opdracht

● Uw aanwezigheid is niet nodig tijdens het uitvoeren van de opdracht, tenzij u dit graag wilt of als dit in overleg met u zo is afgesproken. Bij een verhuizing is het vaak wel erg handig als u zelf aanwezig bent om de juiste plek voor de spullen aan te wijzen.

● Wij werken op een vlot tempo en zorgen ervoor dat er zo min mogelijk overlast is voor de omgeving.

● De meeste opdrachten ronden wij binnen een dag af. Hierdoor komt het vaak voor dat wij graag vroeg op de dag beginnen.

● U wordt op de hoogte gehouden van de progressie en eventuele calamiteiten. Vlak voordat wij de werkzaamheden hebben afgerond nemen wij contact met u op.

Na de opdracht

● Nadat we alles netjes hebben opgeruimd lopen we de uitgevoerde werkzaamheden nog eens na en gaan wij pas weg wanneer alles naar tevredenheid is afgerond.

● U ontvangt van ons een factuur welke u binnen 2 weken kunt betalen via de bank. Ook is er de mogelijkheid om direct contant af te rekenen.

● Wij kunnen het erg waarderen om feedback van onze klanten te krijgen. Dit kan via Facebook (klikbaar), of via Google (klikbaar). Wij nemen deze feedback zeer serieus, aangezien we erg trots zijn op het werk wat we doen.