Meteen naar de inhoud

Professionele en betaalbare oplevering van woningen en bedrijfspanden - Veronthuizen.nl

witte versie logo veronthuizen.nl verhuisbedrijf breda

Bent u op zoek naar een professionele en betaalbare opleveringsdienst voor uw nieuwbouw, huurwoning of bedrijfspand? Zoek niet verder! Veronthuizen.nl biedt meer dan alleen sjouwwerk. Wij kunnen de volledige oplevering voor u verzorgen, inclusief het verwijderen van vloerbedekking, behang, schuurtjes en (niet-dragende) muren, het opfrissen of leeghalen van de tuin en het schilderen van de wanden.

Onze vakkundige en ervaren professionals zorgen ervoor dat uw pand op de juiste manier wordt opgeleverd, volledig conform de richtlijnen van uw makelaar of verhuurder. Bij Veronthuizen.nl kunt u erop vertrouwen dat de kosten vooraf duidelijk zijn en dat er geen onverwachte verrassingen zijn.

Wij bieden een breed scala aan diensten, zoals het verwijderen van iedere soort vloerbedekking, van tapijt tot plavuizen en cementdekvloeren. Ook kunnen wij uw tuin onderhouden of volledig kaal opleveren en kunnen wij schilderwerk en herstelwerkzaamheden verzorgen.

Veronthuizen.nl werkt alleen met hoogwaardige materialen en onze partners, gespecialiseerd in tuinaanleg, schilderwerk en herstelwerkzaamheden, staan garant voor kwalitatief en duurzaam werk.

Laat ons uw casco oplevering van begin tot eind verzorgen en ontvang een offerte op maat.

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het professioneel en betaalbaar opleveren van uw pand!

Verhuizen

Maak van uw verhuizing een stressvrije ervaring met onze ervaren verhuizers. Wij pakken al uw bezittingen zorgvuldig in, vervoeren ze veilig en zorgen voor het uitpakken op de nieuwe locatie. Onze goed opgeleide verhuizers hebben de expertise om uw meubels en waardevolle bezittingen veilig te verplaatsen.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of advies op maat. We helpen u graag om uw verhuizing zo soepel en stressvrij mogelijk te laten verlopen.

Ontruimen

Ontruimen van een pand is soms nodig, bijvoorbeeld na een overlijden, faillissement of verhuizing. Dit kan een emotionele en tijdrovende klus zijn waar u tegenop ziet. Gelukkig nemen onze ervaren ontruimers alle zorgen uit handen en gaan zorgvuldig en respectvol te werk. We sorteren alle spullen en zorgen voor een milieuvriendelijke verwerking van afval en herbruikbare goederen.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of advies op maat.

witte versie logo veronthuizen.nl verhuisbedrijf breda

Vakkundige en betaalbare oplevering van nieuwbouw, huurwoning en bedrijfspand

Voordat een woning of bedrijfspand weer kan worden verhuurd dienen er vaak nog enkele werkzaamheden te worden uitgevoerd. Het is vaak per situatie afhankelijk wat hier de eisen voor zijn. Veronthuizen.nl levert meer dan alleen sjouwwerk. Wij verwijderen de vloerbedekking, het behang, schuurtjes of (niet-dragende) muren. Het opfrissen of leeghalen van de tuin, of het schilderen van de wanden. De mogelijkheden zijn eindeloos; wij zorgen ervoor dat het pand op de juiste manier wordt opgeleverd.

WAT GAAT HET OPLEVEREN KOSTEN? VRAAG DIRECT EEN OFFERT AAN.

Vloeren verwijderen aan ons over laten!

Bij het opleveren van een woning of bedrijfspand komt het zeer regelmatig voor dat de vloer casco moet worden opgeleverd. Dat wil zeggen; elke vorm van vloerbedekking moet worden verwijderd tot er een kale betonvloer overblijft. Veronthuizen.nl verzorgd de verwijdering van iedere soort vloerbedekking vakkundig. Per situatie kan het erg verschillend zijn hoe de vloer exact is aangebracht. In woningen zie je vaak dat laminaat, tapijt, linoleum of marmoleum “zwevend” ligt. Dit hebben wij dan ook vrij snel verwijderd. In grotere, kantoorpanden zie je vaak echter dat de vloer volledig verlijmd ligt. Bij dergelijke situaties zetten wij dan ook professionele, machinale tapijtstrippers aan het werk. Voor het verwijderen van plavuizen, tegels en cementdekvloeren maken wij gebruik van breekhamers. Neem gerust contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden.

Tuin leeghalen of netjes maken

Bij het opleveren van de woning, hoort uiteraard ook het netjes achterlaten van de tuin bij. Wij kunnen indien gewenst de tuin van het nodige onderhoud voorzien, of zelfs helemaal kaal opleveren. Veronthuizen.nl levert het totaalpakket bij de oplevering van een woning of bedrijfspand en zorgt er dus ook voor dat de tuin netjes wordt opgeleverd. Gras maaien, snoeiwerkzaamheden, tegels schoonspuiten, maar ook het verwijderen van schuurtjes, bomen, gras en beplanting. Wij beschikken over professionele apparatuur waarmee we ook uw tuin op orde kunnen maken. In samenwerking met onze professionele partners, gespecialiseerd in tuinaanleg kunnen wij zelfs een nieuwe tuin voor u realiseren.

Schilderwerk

Veronthuizen.nl verzorgt het complete plaatje wat betreft de overgang van een oude naar een nieuwe woning. Hier hoort natuurlijk ook het schilderwerk aan de oude, of aan de nieuwe woning bij. In samenwerking met onze partners gespecialiseerd in schilderwerk, kunnen wij dit voor u realiseren. Vakkundig schilderwerk kan significant bijdragen aan de uitstraling van uw woning, wat uiteraard ook ten goede zal komen aan bijvoorbeeld de verkoopwaarde van uw woning. Wij realiseren al uw schilder en texwerk binnen- en buitenshuis en maken uitsluitend gebruik van materialen van hoogwaardige kwaliteit. U hoeft dus niet langer te zoeken naar een partij die het schilderwerk voor u verzorgt, deze zorgen nemen wij voor u uit handen. Uiteraard voor een betaalbare prijs.

Herstelwerkzaamheden

Herstelwerkzaamheden zijn vaak nodig wanneer de woning of het bedrijfspand conform richtlijnen die door de makelaar zijn opgesteld moet worden opgeleverd. Het vullen van boorgaten, verwijderen van vitrages en gordijnrails, het plaatsen van kroonsteentjes, het verwijderen van het behang en andere werkzaamheden zijn vaak nodig om de woning weer in originele staat te brengen. Vaak geeft de makelaar een lijst met eisen waaraan de oplevering moet voldoen. Deze lijst kunt u dan aan ons overhandigen, welke wij dan puntsgewijs af zullen werken.

Kleine sloopwerk

Bij het casco opleveren van woningen komt het ook regelmatig voor dat er sloopwerkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Denk hierbij aan het slopen van een keuken, badkamer, maar ook het verwijderen van systeemwanden of systeemplafonds bij bedrijfspanden. Veronthuizen.nl beschikt over de kennis en ervaring om ook bij deze klussen de zorgen uit handen te nemen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

witte versie logo veronthuizen.nl verhuisbedrijf breda

Verhuisbedrijf Veronthuizen uit Breda

Verhuisbedrijf Veronthuizen uit Breda is uw betrouwbare partner voor zowel particuliere als zakelijke verhuizingen. Wij hebben jarenlange ervaring in de verhuisbranche en beschikken over een team van vakkundige en professionele verhuizers. Bij Veronthuizen.nl staat klanttevredenheid hoog in het vaandel en daarom doen wij er alles aan om uw verhuizing zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Wij bieden een complete verhuisservice, waarbij wij samen met u een unieke aanpak op maat maken. Of het nu gaat om een kleine verhuizing binnen dezelfde stad of een grote internationale verhuizing, bij Veronthuizen.nl bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over professionele verhuiswagens en verhuismaterialen, en kunnen indien nodig ook een verhuislift inzetten.

Bij Veronthuizen.nl kunt u ook terecht voor andere klussen, zoals het demonteren en monteren van meubels, het ophangen van lampen en schilderijen en het inrichten van uw nieuwe woning. Ook bieden wij tijdelijke opslag voor uw inboedel en kunnen wij uw oude woning verhuur- of verkoopklaar opleveren.

Wij begrijpen dat een verhuizing voor veel mensen een stressvolle gebeurtenis kan zijn, en daarom nemen wij graag alle zorgen uit handen. Wij zorgen voor een gestroomlijnde planning en een vlekkeloze uitvoering, zodat u zich kunt concentreren op andere zaken. Bij Veronthuizen.nl bent u verzekerd van een professionele, betrouwbare en betaalbare verhuisservice.

In welke regio's is Veronthuizen actief?

Verhuizen kan stressvol zijn, maar Veronthuizen maakt het gemakkelijk en zorgeloos voor u. Wij zijn actief in verschillende regio's en staan ​​klaar om u te helpen bij uw verhuizing. Onze professionele en ervaren verhuizers bieden verhuisservices van hoge kwaliteit aan in de volgende regio's:

Dus of u nu in een van deze regio's woont of verhuist naar deze regio's, u kunt altijd vertrouwen op Veronthuizen om u te helpen bij uw verhuizing en alle andere bijbehorende diensten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte.