Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Eenvoudige verhuizen in Breda

Eenvoudige verhuizen in Breda

veronthuizen aan het werk bij een verhuizing in breda

Naast gewone verhuizingen biedt veronthuizen.nl ook ontruimingen van woningen, bedrijfspanden en opleveringen aan. Zo is er naast een opslagplaats voor meubels en spullen ook goedkope transport voor meubelstukken mogelijk. Meubelstukken worden veilig en effectief uit het pand gehaald en getransporteerd op een verantwoorde wijze. Dit is zowel voor bedrijven als voor particulieren mogelijk. Een tijdelijke opslagruimte voor alle inboedel is tevens mogelijk voor lage tarieven. Hierdoor krijg je geen overschot aan spullen en kun je het overzicht bewaren. Verhuizingen worden tevens vakkundig gedaan door de vakmannen die exact weten hoe ze kwetsbare spullen moeten verplaatsen. Er wordt gebruik gemaakt van hoog kwalitatieve verhuis apparatuur en benodigdheden en ervaren verhuizers en vakmensen die de ontruiming en oplevering doen.

Ontruimen van panden

Als een pand wordt opgeleverd moet deze worden ontruimt. Vaak moet dit snel gebeuren. Dit kan op effectieve wijze door veronthuizen worden gedaan. Ontruimen kan diverse oorzaken hebben. Denk aan veiligheid, beslaglegging door een deurwaarder, overlijden of faillissement. Op ten duur moet de woning of het pand weer worden opgeleverd voor de nieuwe eigenaar of huurder. Soms zijn woningen zo verwaarloost dat het vol ligt met spullen. Soms zijn mensen zelf niet meer in staat hun woning netjes te houden. Ontruiming is een lastig proces in dit geval omdat je zelfs soms niet weet waar je moet beginnen. De vakkundige verhuizers van veronthuizen weten raad bij rommel en deze op nette wijze uit de woning te verwijderen en te transporteren of op te slaan.

Meubeltransport

Meubels zijn vaak zwaar. Zelf meubels verplaatsen tijdens de verhuizing kan rug en nekklachten veroorzaken door je te vertillen. Veronthuizen gebruikt speciale apparatuur zoals verhuisliften en transport busjes om meubelstukken goedkoop en veilig van A naar B te brengen. De meubels worden zo neergezet in de busjes dat ze tijdens het verhuizen niet beschadigen. Kleine spullen worden verpakt in transport dozen. Meubels die met een lift worden getild worden door verhuizers weer netjes op de juiste plaats in het nieuwe pand gezet. Een verhuislift vraagt enige ervaring om mee te werken. De professionele verhuizers van veronthuizen weten de meubels veilig te verplaatsen met deze verhuisapparatuur vanuit hogere of naar hogere verdiepingen zonder de trap te hoeven gebruiken. Ook het in en uitladen in het transport busje of verhuiswagen gebeurd veilig en effectief. Meubels zullen niet gaan schuiven en worden met speciaal materiaal beschermd. Meubeltransport bij veronthuizen heeft altijd scherpe en betaalbare tarieven. Je betaald nooit teveel. Aan de hand van een offerte wordt de totaalprijs duidelijk opgemaakt. Alle wensen van een verhuizing, oplevering en ontruiming kunnen vooraf worden besproken.

Oplevering

Een oplevering komt vaak veel bij kijken. Dit hoef je niet zelf te regelen omdat veronthuizen compleet de oplevering kan verzorgen. Panden kunnen soms mankementen of gebreken bevatten. In een contract met de aannemer worden dan afspraken gemaakt waarbij herstel werkzaamheden plaats vinden. Vaak wordt dit binnen een termijn van 30 dagen gedaan na oplevering. Ook dit kan het verhuis en ontruimingsbedrijf regelen zodat je zelf niet veel extra werk hebt aan de oplevering van de woning.