Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Verhuizen Met Verhuislift in Ginneken

Verhuizen Met Verhuislift in Ginneken

Breda Verhuizing Verhuislift

Bij een verhuizing van een particuliere klant in Breda was parkeren voor de deur niet mogelijk. In bepaalde Bredase wijken zoals het Ginneken ligt de situatie vaak wat ingewikkelder. Met haar karakteristieke woningen en smalle straten kan het een uitdaging zijn om de verhuizing efficiënt uit te voeren. Tegelijk moet je ook denken aan het beperken van de overlast. Bij deze opdracht hebben wij in overleg met de klant dan ook besloten om de inboedel via de achtertuin langs de poort te vervoeren. Ook vanwege het smalle trapgat naar de begane grond hebben wij gebruik gemaakt van onze opbouw verhuislift. Deze speciale verhuislift is zeer geschikt voor situaties waarin je weinig of geen ruimte hebt om een reguliere verhuislift te plaatsen. De lift kan worden opgebouwd tot aan de vierde etage. Door de lift waren wij zeer snel in staat alle spullen van de bovenste etages naar beneden te krijgen.

Wanneer is het handig om een verhuislift te gebruiken?

Zoals bij deze verhuizing in het Ginneken, Breda, kan het soms onvermijdelijk zijn een verhuislift in te moeten zetten. Maar ook in “normale” situaties kan een verhuislift veel tijdwinst opleveren. Je gebruikt een verhuislift onder andere in de volgende situaties:

  • Bij een verhuizing of woningontruiming kan het soms zijn dat meubelstukken niet door de lift of het trapgat passen.
  • Soms is de situatie, zoals deze verhuizing met verhuislift in Breda dermate moeilijk bereikbaar dat er wel een lift gebruikt moet worden.
  • Het bespaart tijd en daarmee ook de kosten van een verhuizing
  • Minder risico op beschadigingen doordat je niet langs het trapgat hoeft

Heeft u een verhuisbedrijf met verhuislift nodig voor uw eigen verhuizing? Laat Veronthuizen.nl u helpen!

Veronthuizen.nl neemt al uw zorgen uit handen bij uw verhuizing. Wij stemmen onze service af op de situatie en de wensen van de klant. Naast verhuizingen en ontruimingen kunt u bij ons ook terecht voor:

Alles geregeld omtrent uw verhuizing bij één betrouwbare partij!

Offerte Aanvragen