Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Tuinhuisje slopen in Breda

Tuinhuisje slopen in Breda

Afvoeren van Tuinhuisje

Wij kregen opdracht van onze klant om hun verouderde houten tuinhuisje te slopen en af te voeren. Ook moesten wij hierbij de vloer, bestaande uit stoeptegels, verwijderen en afvoeren. Het doel was om uiteindelijk meer ruimte in de tuin te creëren. Na deze klus zou er een nieuw stuk grasmat en een border worden aangelegd. Na het uitschakelen en ontkoppelen van de elektra begonnen wij aan het verwijderen van het dak. In dit geval bestond het uit een houten dak met daarop dakleer. Nadat wij het dak hadden verwijderd, konden we de deuren en ramen inclusief de kozijnen afbreken. Hierdoor bleven alleen de wanden nog staan, welke wij vervolgens ook gemakkelijk konden slopen. Als laatst hebben wij de stoeptegels die als vloer dienden verwijderd. Al het afval is gescheiden in onze bus en aanhanger meegegaan, waarna wij dit ook keurig gescheiden bij de afvalverwerker hebben afgevoerd.

Heeft u een tuinhuis, blokhut of kas in de tuin welke gesloopt moet worden? Laat Veronthuizen.nl het voor u doen! 

Er zijn verschillende redenen waarom wij regelmatig bij onze projecten een tuinhuisje moeten slopen en afvoeren:

  • Bij een woningontruiming dient de tuin leeg te worden opgeleverd. Hieronder valt vaak ook het afbreken van een tuinhuis, blokhut, kas of andere tuinbebouwing
  • U gaat verhuizen en de nieuwe bewoners willen het nieuwe tuinhuisje niet overnemen
  • De conditie van uw tuinhuisje is dermate slecht dat deze vanwege veiligheidsrisico’s gesloopt moet worden
  • Het creëren van extra ruimte in uw tuin
  • U bent toe aan een nieuwe inrichting van uw tuin

Wij verwijderen alle soorten en maten tuinhuisjes. Zowel houten tuinhuizen, blokhutten maar ook stenen tuinhuizen, glazen kassen, pergola’s en andere tuinbebouwing. Wilt u meer informatie?