Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Ontruiming en oplevering van een huurwoning

Ontruiming en oplevering van een huurwoning

Woningontruiming Breda

Deze opdracht hebben wij uitgevoerd voor een particuliere klant. Helaas was er een naast familielid overleden waardoor de woning leeggehaald moest worden. Voor de familie was het emotioneel en fysiek te zwaar om zelf aan deze ontruiming te beginnen. Het ging hier om een appartement in een verzorgingshuis. Hier worden vaak strikte regels en een korte opleveringstermijn gehanteerd. In dit geval moest worden voldaan aan de volgende eisen:

  • Het huis moet leeg & bezemschoon worden opgeleverd; dus alle inboedel moet worden ontruimd
  • Alle vloerbedekking inclusief lijmresten moeten worden verwijderd
  • Behang verwijderen van alle muren
  • Spijkers, schroeven en pluggen moeten uit de muur verwijderd worden
  • Gaatjes en andere oneffenheden in de muren moeten worden gevuld
  • Alle raambedekking moet worden verwijderd inclusief rails
  • Kroonsteentjes plaatsen op plaatsen waar plafondlampen hebben gezeten

Voornamelijk het verwijderen van het behang was een arbeidsintensieve klus. In totaal zijn we anderhalve dag bezig geweest met de ontruiming en oplevering van deze huurwoning in Breda. Het afval is netjes afgevoerd en de bruikbare inboedel hebben wij een tweede leven kunnen geven in onze kringloop genaamd Vintrada. Na afloop alles nog nagelopen met de klant en de woningbouw.

Heeft u ook een woning welke ontruimd en opgeleverd moet worden? Schakel de hulp van Veronthuizen.nl in!

Bij dergelijke opdrachten komen wij altijd van tevoren vrijblijvend een inschatting maken van de werkzaamheden. Hierbij kunnen wij u dan ook adviseren wat het beste plan van aanpak is. Er zijn vele factoren die van belang zijn bij een woningontruiming:

Kortom, er zijn nogal wat zaken waar u rekening mee dient te houden bij het ontruimen van een woning. Aan Veronthuizen.nl heeft u een betrouwbare partner, welke u door het gehele proces zal leiden. U kunt van ons een betrokken en flexibele houding verwachten. Alles gebeurt in goed overleg en wij zullen ons uiterste best doen het voor u zo comfortabel mogelijk te maken. Kostbaarheden, foto’s of andere ontdekkingen worden altijd met u gedeeld. Wij zijn er immers om u te helpen!

Offerte Aanvragen